Amsterdam Airport Hotel

Om du tar flyget till Amsterdam är sannolikheten stor att du kommer att landa på Schiphol. När man flugit långt kan det vara skönt att snabbt kunna komma till ett hotell och slappna av. Att ta in på ett hotell när Schiphol är också en god idé om man ska med ett flyg som avgår tidigt på morgonen. Detta eftersom det inte sällan förekommer viss köbildning i och kring Amsterdam. Det finns flera hotell i anslutning till Schiphol.

Radisson Sas Amsterdam Airport (Boeing Avenue 2) är ett femstjärnigt hotell som ligger i anslutning till Schiphol. Här är servicen mycket bra och rummen fräscha. Från hotellet kan du ta en gratisbuss till flygplatsen. Den avgår varje halvtimme, men under vissa tider på dygnet går den så tätt som varje kvart. Med bussen tar du dig till Schiphol på tio minuter. Om du vill in till Amsterdam så tar det ungefär 30 minuter att komma i till de centrala delarna av staden. På Radisson Sas Amsterdam Airport finns bland annat en restaurang, en bar och en trevlig lounge. Vidare har du som gäst tillgång till gratis Internetuppkoppling.

Ett annat femstjärnigt hotell som ligger vid Schiphol är Sheraton Amsterdam Airport Hotel (Schiphol Boulevard 101). Hotellet ligger i direkt anslutning till den internationella ankomst- och avgångshallen. Här finns bland annat en trevlig restaurang och en bar. Hotellet är idealiskt att bo på mellan två stycken flighter. På Sheraton Amsterdam Airport Hotel har du också möjlighet att motionera. Dorint Hotel Amsterdam Airport (Stationsplein ZW 951) är ett fyrstjärnigt hotell som ligger nära Schiphol. Hotellet kan bland annat erbjuda besökarna ett finess center, en bar som serverar asiatiska specialiteter och en trevlig restaurang.

Novotel Amsterdam Airport (Sloterweg 299) är ett annat fyrstjärnigt hotell som ligger nära Schiphol. Det är verkligen ett mycket bra hotell. Hotel Schiphol A4 (Rijksweg A4 – 3) har också fyra stjärnor och ligger nära Schiphol. Även detta hotell kan verkligen rekommenderas för den som vill slappna av i anslutning till tröttande flygresor. Hilton Amsterdam (Schiphol Boulevard 701) är ett mycket fint fyrstjärnigt hotell som ligger vid flygplatsen Schiphol. Hotellet ligger på gångavstånd från flygplatsen och 20 minuter från Amsterdams centrum. Rummen är fräscha och du har bland annat möjlighet att träna på hotellet. Ibis Airport (Schipholweg 181) är trevligt trestjärnigt hotell som ligger nära flygplatsen Schiphol.

Innan du väljer att boka in dig på ett visst hotell som ligger nära Schiphol så ska du jämföra flera olika alternativ. Ett gott råd är att gå in på de olika hotellens hemsidor. Här kan du bland annat titta på bilder och hitta annan matnyttig information.