Logi Amsterdam

För dig som letar efter logi i Amsterdam så finns det många olika alternativ att välja mellan. I den holländska huvudstaden finns det ett rikt utbud av hotell i flera prisklasser. Vidare kan man också finna logi på ett av stadens många trevliga vandrarhem. Ett ytterligare alternativ, för dig som tänkt spendera en längre tid i Amsterdam, är att hyra en semesterlägenhet. Second Casa är en mycket bra sajt för dig som letar efter en semesterlägenhet i Amsterdam.

Kom ihåg att Amsterdam är en mycket populär turiststad som lockar många besökare årligen. Därför gör du klokast i att boka din logi i Amsterdam i samband med att du bokar din flygresa. De flesta etablissemang som erbjuder logi i Amsterdam har väl utvecklade hemsidor där man kan läsa om service men också se bilder från interiören. Jämför alltid flera olika alternativ innan du bokar logi i Amsterdam. Ha gärna en karta över Amsterdam framför dig när du letar efter logi. Även om ett etablissemang som erbjuder logi ligger något utanför centrum kan du i regel snabbt ta dig in till stan. Kollektivtrafiknätet i Amsterdam är nämligen mycket bra utbyggt.

Vidare är det viktigt att du läser på vilka villkor som gäller för vistelsen. Om du reser tillsammans med vänner och exempelvis vill ta in på ett vandrarhem i Amsterdam, så är det inte säkert att ni kan få logi. Olika vandrarhem har olika typer av begränsningar för större grupper. Dessa begränsningar kan också vara knutna till vilket kön man har. Stora gruppar kan exempelvis nekas logi på vandrarhem i Amsterdam.

Några trevliga vandrarhem i Amsterdam där du kan få logi är: Durty Nelly’s Hostel (Warmoestraat 115), Hostel Lum ‘n Abner Amsterdam (Ondinaweg 17 ab Marietta), A A E Amsterdam Youth Hostel Inn (Oosterpark 71) och Stayokay Stadsdoelen Hotel (Kloveniersburgwal 97).

Letar du efter lite lyxigare logi i Amsterdam, så finns det flera hotell som kan erbjuda en service utöver det vanliga. Några av dessa hotell som varmt rekommenderas är de femstjärniga hotellen Okura (Ferdinand Bolstraat 333), The Grand Amsterdam Sofitel Demeure (Oudezijds Voorburgwal 197) men också det fyrstjärniga Best Western Eden hotell (Amstel 144). Kanske åker du till Amsterdam på smekmånad. Då finns det flera hotell att välja mellan som är speciellt romantiska att bo på. Två av dessa är Renaissance Amsterdam Hotel (Kattengat 1) och Banks Manson (Herengracht 519-525).

I Amsterdam finns också många bra hotell i budgetklass där du kan få logi. Några av dessa är: Di-Ann Hotel (Raadhuisstraat 27), Cordial Hotel (Rokin 62-64), Y Boulevard (Prins Hendrikkade 144/145) och Heart Of Amsterdam (Oudezijds Achterburgwal 118).